Ξυλοκάρβουνα

jylokarboyna labaEπιλέξτε το κάρβουνο που ταιριάζει στις ανάγκες σας

Σε όλα μας τα κάρβουνα θα βρείτε χαρακτηριστικά όπως μέγεθος, διάρκεια καύσης , ιδιότητες και φυσικά τις συσκευασίες στις οποίες διατίθονται. 

Εάν είστε επαγγελματίας και έχετε ψησταριά, εστιατόριο ή και σημεία μεταπώλησης όπως μίνι μάρκετ ή και σούπερ μάρκετ, βενζινάδικο ή σε οποιοδήποτε άλλο επάγγελμα και χρειαζόσαστε κάρβουνα βρίσκεστε στο σωστό σημείο. Όλα μας τα ξυλοκάρβουνα διατίθενται και σε παλέτα ή κοντεΐνερ και αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα.

Όλες μας οι συσκευασίες περιέχουν 100% καύσιμη ύλη απαλλαγμένη από σκόνες και τρίμματα. Για να το καταφέρουμε αυτό κοσκινίζουμε όλα μας τα προιόντα και σας στέλνουμε μόνο το καθαρό περιεχόμενο.

logo new3

Στην Lava-karvouna.gr θα βρείτε τα καλύτερης ποιότητας κάρβουνα, χωρίς υγρασία, σκόνη και τρίμματα. Εισάγουμε για εσάς από ΚούβαΑφρικήΑίγυπτοΑργεντινήΜαλαισία και άλλες χώρες εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή ποιότητα στις πιο οικονομικές τιμές τις αγοράς και με ελάχιστο χρόνο παράδοσης.

Επικοινωνήστε μαζί μας για τιμές υπερχονδρικής.

 

 

100 fysiko karboynoΤα ξυλοκάρβουνα είναι παραδοσιακό προϊόν. Με πρώτη ύλη το ξύλο, από σκληρό δέντρο, το οποίο επιλέγουμε με βάση ποιοτικά και περιβαντολογικά κριτήρια.

Επιλεγούμε προσεκτικά κάρβουνα εξαιρετικής ποιότητας, άψογα σκευασμένα και ζυγισμένα με απόλυτη ακρίβεια. Το περιεχόμενο τους είναι από μεγάλα ατόφια κομμάτια, χωρίς υγρασία, σκόνη, τρίμματα και ξένα σώματα. Δείτε περισσότερα εδώ.