Χονδρική πώληση

logo new3Στην Lava-karvouna.gr θα βρείτε τα καλύτερης ποιότητας κάρβουνα, μπρικέτες και καυσόξυλα, χωρίς υγρασία, σκόνη και τρίμματα. Εισάγουμε για εσάς από Κούβα, Αφρική, Αίγυπτο, Αργεντινή, Μαλαισία και άλλες χώρες εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή ποιότητα στις πιο οικονομικές τιμές τις αγοράς με ελάχιστο χρόνο παράδοσης.

Όλες μας οι συσκευασίες περιέχουν 100% καυσιμη ύλη απαλλαγμένη από σκόνες και τρήμματα. Για να το καταφέρουμε αυτό κοσκινήζουμε όλα μας τα προιώντα και σας στέλνουμε καθαρό και μόνο κάρβουνο.

Μπορούμε να σας παραδώσουμε κάρβουνα σε τσουβάλια των 5, 10, 15 κιλών, σε παλέτα ή ακόμα και σε κοντέινερ. 

Με έδρα την Αττική προμηθεύουμε κάρβουνα, όλη την Ελλάδα άμεσα και οικονομικά από το 2005, με ιδιόκτητο στόλο οχημάτων. Οι εκατοντάδες ευχαριστημένοι πελάτες μας μπορούν να σας το επιβεβαιώσουν.

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για τιμές υπερχονδρικής.

Αν έχετε τρίμματα ή καρβουνόσκονη την αγοράζουμε ή την μετατρέπουμε για εσάς σε Φυσική καρβουνομπρικέτα παραγωγής μας. Με τα σύγχρονα μηχανήματά μας μπορούμε να μετατρέψουμε τα τρίμματα ή την σκόνη του κάρβουνου σε φυσική μπρικέτα με μηδενική χρήση χημικών. Δείτε περισσότερα εδώ.

 Ξυλοκάρβουνα Χοντρική

Είμαστε εισαγωγείς και χωρίς μεσάζοντες μπορούμε να κρατάμε τις τιμές χαμηλά.

 

100 fysiko karboynoΤα ξυλοκάρβουνα είναι παραδοσιακό προϊόν. Με πρώτη ύλη το ξύλο, από σκληρό δέντρο, το οποίο επιλέγουμε με βάση ποιοτικά και περιβαντολογικά κριτήρια.

Επιλεγούμε προσεκτικά κάρβουνα εξαιρετικής ποιότητας, άψογα σκευασμένα και ζυγισμένα με απόλυτη ακρίβεια. Το περιεχόμενο τους είναι από μεγάλα ατόφια κομμάτια, χωρίς υγρασία, σκόνη, τρίμματα και ξένα σώματα. Δείτε περισσότερα εδώ.